In stock

Hecht 1233 Elektromos Fűnyíró 1200W Fű Nyíró HECHT1233

33.990 Ft

Cikkszám: HECHT1233 Kategória:

 

Hecht 1233 Elektromos Fűnyíró 1200W Fű Nyíró HECHT1233

Várható kézbesítés 1-5 munkanap!
Szállítási költség:
Előrefizetéssel: 1 450 Ft-tól

Utánvétesen: 1950 Ft-tól
* A termék súlya: 7.1 kg

Termékleírás:

A HECHT 1233 1200W-os fűnyírót, maximum 400 m2 karbantartására ajánljuk. A tartós műanyag háznak köszönhetően értük el, hogy súlya csak 7,1 kg. További előnye, hogy ellenáll a korróziónak. A forgó kés munkaszélessége 33 cm, és a vágási magasság 20 – 60 mm-es tartományban állítható. A levágott fű összegyűjtéséről 30 literes kosár gondoskodik. A könnyű mozgatás érdekében a házat fogantyúval láttuk el, és a fő fogantyút szárnyas anyával rögzítettük, hogy megkönnyítsük Önnek a szétszerelését, így alig foglal helyet a kerti tárolóban.
Az egyszerű kezelésének és kompakt méreteinek köszönhetően ez a fűnyíró nagyon közkedvelt a nyaralókban, kiskertekben és minden olyan helyen, ahol kis területen kell füvet vágni. Az elektromos motornak köszönhetően szinte alig igényel karbantartást. Ennek a fűnyírónak is természetesen tartozéka a biztonsági kapcsoló és a vezeték feszülését megakadályozó hurok.

A termék előnyei:

A folyamatos működést a nagy teljesítményű, magas forgónyomatékú elektromos motor biztosítjaA fűnyíró kiválóan alkalmas az olyan kisebb területek karbantartására, ahol súlya és mérete miatt könnyen kezelhetőA felhasználó értékelni fogja a gép könnyű karbantartását és kezelésétA fogantyúval ellátott jó minőségű kombinált műanyag fűgyűjtó kosár lehetővé teszi a fű könnyű kiszórásátA fűnyíró fogantyúja összecsukható, ezért könnyebb a szállítása és tárolásaVágómagasság beállításaLegfeljebb 400 m2 alapterületű telkekre alkalmasHátulkidobós kialakítás

!

Cikkszám: HECHT1233

Tömeg 7,1 kg
Gyártó

Hecht

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.