In stock

Hecht 1000 Elektromos Fűnyíró Fű Nyíró 1000W

29.990 Ft

Cikkszám: Hecht 1000 Kategória:

Hecht 1000 Elektromos Fűnyíró Fű Nyíró 1000W

Várható kézbesítés 1-5 munkanap!
Szállítási költség:
Előrefizetéssel: 1 450 Ft-tól

Utánvétesen: 1950 Ft-tól
* A termék súlya: 8.8 kg

Termékleírás:

A HECHT 1000 a legkisebb teljesítményű, 1000 W fűnyíró, amit kínálatunkban megtalál, maximum 400 m2 karbantartására ajánljuk. A tartós műanyag háznak köszönhetően értük el, hogy súlya csak 8,9 kg. További előnye, hogy ellenáll a korróziónak. A forgó kés munkaszélessége 32 cm, és a vágási magasság 25 – 55 mm-es tartományban állítható. A levágott fű összegyűjtéséről 35 literes kosár gondoskodik. A könnyű mozgatás érdekében a házat fogantyúval láttuk el, és a fő fogantyút szárnyas anyával rögzítettük, hogy megkönnyítsük Önnek a szétszerelését, így alig foglal helyet a kerti tárolóban.
Az egyszerű kezelésének és kompakt méreteinek köszönhetően ez a fűnyíró nagyon közkedvelt a nyaralókban, kiskertekben és minden olyan helyen, ahol kis területen kell füvet vágni. Az elektromos motornak köszönhetően szinte alig igényel karbantartást. Ennek a fűnyírónak is természetesen tartozéka a biztonsági kapcsoló és a vezeték feszülését megakadályozó hurok.

A termék előnyei:

Nagy teljesítményű, magas forgónyomatékú motorA fűnyíró kiválóan alkalmas az olyan kisebb területek karbantartására, ahol súlya miatt könnyen kezelhetőA felhasználó értékelni fogja a gép könnyű karbantartását és kezelésétA fogantyúval ellátott műanyag fűgyűjtó kosár lehetővé teszi a fű könnyű kiszórásátA fogantyú szétszedhető, ezért könnyebb a szállítása és tárolásaVágómagasság beállításaHátulkidobós kialakítás

​​​​​

Cikkszám: HECHT1000

Tömeg 8,8 kg
Gyártó

Hecht

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.