In stock

ELEMES ORGONA DOBOZBAN – H90677

3.195 Ft

Cikkszám: H90677 Kategóriák: ,

ELEMES ORGONA DOBOZBAN – H90677

Várható kézbesítés 2-7 munkanap!

Szállítási költség:

Előrefizetéssel: 1 200 Ft-tól

Utánvétesen: 1750 Ft-tól

Éljen át egy különleges zenei élményt gyermekével eme játék orgonával, amely fényekkel, állathangokkal és szórakoztató dallamokkal foglalja le a kicsiket. Ezzel a hangszerrel a zenei képzelet és kreativitás határtalan!

Az orgona gondosan kialakított, világító lámpáival nem csupán a gyerekek zenei érzékét bontakoztatja ki, de a vizuális élményekre is fókuszál. A színes fények villogása a dallamok ritmusához igazodik, ami lebilincselő és magával ragadó játékélményt biztosít.

Ráadásul az orgona állathang gombokkal is fel van szerelve, amelyeket lenyomva gyermekünk megismerheti az állatok hangjait és angol neveit. Ez a játék nem csupán a zenei fejlesztést szolgálja, de az angol nyelvi készségek fejlesztését is elősegíti.

És ha mindez még nem lenne elég, az orgona interaktív billentyűzete lehetővé teszi, hogy gyermekünk saját dallamokat is létrehozzon, így a játék valódi zenei kreativitást és önkifejezést ösztönöz.

Az orgona tehát nem csak egy játék, hanem egy szórakoztató, tanító eszköz is, amely segít gyermekünknek új készségeket elsajátítani, miközben órákon át élvezheti a zene örömét.

Az orgona működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

Az orgona mérete: 22 x 17 x 5 cm.

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.